info@cupcake.com.ua

(044) 333 65 25
(067) 114 21 34

Залишити заявку

Компоте для торта до свята

Компоте часто використовують у сучасних рецептах незвичайних тістечок, тортів одним з шарів виробу. Компоте для святкового торта являє собою один із видів ягідної, фруктової начинки. Під час приготування використовуються шматочки фруктів, також ягід. Згущаючі елементи також присутні – це кукурудзяний крохмаль, можна пектин, у тому числі желатин. Але в кондитерському виробі вишневе компоте, малинове або будь-яке ягідне не повинно мати вигляд звичайного желе, а більше бути схожим на ягідний крем нормальної густоти.

ягодное компоте в торте

Фото: Pinterest

Оригінальне виконання – компоте для торта

Компоте, тобто компот, є начинкою, приготованою з свіжих ароматних фруктів. Можна задіяти заморожені або консервовані з додаванням:

  • цукру;
  • різних приправ, прянощів;
  • кленового сиропу;
  • запашного меду.

Консистенція компоте менш густа, ніж джем, варення. Але саме в кондитерському виробі смачний ягідний прошарок багатий, досить насичений за смаковими якостями, дуже ароматний. Одночасно в компоте поєднуються невеликі шматочки плодів, а також натуральний сік, обов’язково ягідна, фруктова кислинка, солодкий сироп.

компоте в торте

Фото: Pinterest

Види смаків: вишневе компоте, малинове, полуничне

Солодкий десерт можна збагатити компоте із цілісним ягодами, половинками. Натуральна кислинка вишні наситить торт багатогранним смаком із натуральною кислинкою. Для посилення вишневого смаку можна додавати лікер Кірш.

Малинове компоте з ідеальною консистенцією збагачує торт ніжним смаком, приємним ароматом. Але ягоду потрібно попередньо позбавити дрібних кісточок, додати цукровий пісок і лимонний сік.

Полуничне компоте хорошої консистенції може доповнювати різні солодкі вироби. Важливо дотримуватись правил, знати, з чим поєднується, щоб приємний аромат і смак полуниці наповнював кондитерські вироби незвичайними смаковими якостями. Використовуються різні види компоте для начинки тортів, чізкейків, млинців, французьких тостів, морозива, панкейків, вафель. Різні ягідні начинки можуть наповнювати мусовий торт, який відносять до сучасних, популярних десертів. Він складається з таких шарів:

  • основа (різні бісквіти);
  • мус;
  • переважна начинка;
  • покриття (велюрове покриття, дзеркальна глазур).

компоте в торте

Фото: Pinterest

Додатковим шаром може виступати хрусткий сабле, крамбл. Можна у нас на сайті замовити будь-який десерт із компоте. Завдяки оригінальному, незвичайному декору, який ми використовуємо, попередньо узгодивши побажання із замовником, торт виглядатиме ідеально. Захоплення оточуючих не тільки від красивого зовнішнього оформлення, а й від незвичайного смаку з прошарками компоте з ароматних ягід.

Коментарі закриті.

НЕ МОЖЕТЕ ЗНАЙТИ ВІДПОВІДЬ НА СВОЄ ЗАПИТАННЯ?
ПРОСТО НАПИШІТЬ СВОЇ КОНТАКТИ І МИ НАДАМО ВАМ ПРОФЕСІЙНУ КОНСУЛЬТАЦІЮ

ФОРМА ЗАМОВЛЕННЯ

ЗАЛИШИТИ ЗАЯВКУ