info@cupcake.com.ua

(044) 360 19 22

(067) 114 21 34

Залишити заявку Залишити заявку

Як прикрасити торт полуницею: 5 креативних ідей

Полуниця дуже смачна сама по собі. Однак ще краще ця ягода поєднується з тортом з 2-м причин:

  • Смак полуниці добре поєднується з шоколадом, заварним кремом, марципаном, абрикосовим джемом та іншими можливими інгредієнтами торта.
  • Полуниця зовні красиво виглядає на торті, поєднується за кольором з глазур’ю білого, коричневого, оранжевого та інших відтінків.

У цій статті ми розберемо на 5-ти прикладах, як прикрасити святковий торт полуницею:

  • «Квітка».
  • Сердечка в шоколаді
  • «Луска».
  • «Троянди».
  •  Торт-полуниця.

Квітка з полуниці

Прикраса торта полуницею в формі квітки – дуже непростий варіант в плані виконання. Вам доведеться нарізати ягоди уздовж, причому якомога тонше. Головне, щоб “пелюстки” з полуниці не були надто товстими, це виглядає неестетично. Рекомендуємо купувати великі сорти полуниці, так з однієї ягоди Ви зробите 5-6 часточок.

Тепер простіше завдання – розкласти отримані часточки. Квітка складається з декількох кіл. Вони, як матрьошки, ховаються один в одному. І кожен “коло” – менше попереднього. Почніть з зовнішнього кола, найбільшого. Викладіть часточки гострими куточками ( “верхівками”) назовні. Та не кладіть полуницю по самому краю торта. Розмістіть “пелюстки” зовнішнього кола на відстані 1-2 сантиметри від краю торта, так гарніше.

Тепер викладіть менше коло “пелюсток” всередині великого кола. Полуниця має лягати “внахлест” на шматочки зовнішнього кола. Найкраще класти шматочки в шаховому порядку, так конструкція квітки буде міцніше (див. Фото нижче).

За таким же принципом викладіть ще 2-3 кола “пелюсток”. Кожен наступне коло буде менше, тому на нього знадобиться все менше шматочків ягоди.

торт з квіткою із полуницею

Фото з інтернету

Сердечка з полуниці в шоколаді

Прикрасити торт полуницею в вигляді сердечок простіше, ніж у вигляді квітки. Наріжте ягоди навпіл, покладіть зовнішньою стороною наверх, і залийте гарячим шоколадом. Зачекайте, поки «сердечко» застигне. Тепер можете додати красиві візерунки з сиропу. Готові «сердечка» викладіть на торті по колу, або у вигляді невеликих груп. До речі, можете класти «сердечка» і навколо торта на підносі.

сердечки з полуниці

Фото з інтернету

«Луска»

У цьому варіанті торт прикрашений полуницею за принципом «луски». Наріжте великі ягоди на 3 частини, щоб вийшли маленькі «трикутники». Потім виставте їх на торті якомога щільніше один до одного. Як і в першому прикладі, кладіть шматочки по колу, від периметра торта до серцевини. Отримана маса нагадує луску екзотичної риби. Зверху для краси можете полити полуницю тонкими візерунками солодкого сиропу або глазурі.

торт з полуницею прикраса

Фото з інтернету

Полунички у вигляді троянд

Як красиво прикрасити торт полуницею, щоб гості були в шоці? Перетворіть кожну ягоду в троянду! Це найскладніший варіант. Вам знадобиться тоненьке загнуте лезо швейцарського ножа, або щось схоже. Робота має бути «хірургічна», але це того варте. Виріжте пелюстки у кожної полуниці, надягніть отримані «троянди» на шпажки. Вони будуть імітувати стебло. Потім вставте шпажки в торт в будь-якій послідовності.

троянди з полуниці на торт

Фото з інтернету

Торт у вигляді полуниці

Виріжте корж у вигляді великого «сердечка». Потім – ще кілька таких же «сердечок», але порожніх зсередини. Тобто, всередині кожного коржа Ви вирізуєте отвір у вигляді сердечка поменше.

Тепер покладіть порожнисті коржі на цілісний, як показано на фото нижче. З’єднайте коржі кремом.

Зробіть ще один корж у формі серця. Отриманий торт за формою нагадує колодязь. У порожнину всередині торта покладіть кілька свіжих полуничок, потім закрийте «колодязь» другим цільним коржем. На фото нижче показано, як прикрасити торт полуницею зсередини «колодязя».

торт у вигляді полуниці

Фото з інтернету

Отриманий «витвір мистецтва» можна залити фруктовою глазур’ю червоного кольору, домалювати зелені листочки з крему або глазурі. Потім кінчиком кухонного ножа проткніть глазур в декількох місцях. Ці дірочки імітують пори на поверхні полуниці.

Торт готовий!

Коментарі закриті.

(044) 360 19 22  (067) 114 21 34

Підпишись на розсилку Cupcake Studio

НЕ МОЖЕТЕ ЗНАЙТИ ВІДПОВІДЬ НА СВОЄ ЗАПИТАННЯ?
ПРОСТО НАПИШІТЬ СВОЇ КОНТАКТИ І МИ НАДАМО ВАМ ПРОФЕСІЙНУ КОНСУЛЬТАЦІЮ

ФОРМА ЗАМОВЛЕННЯ

ЗАЛИШИТИ ЗАЯВКУ