info@cupcake.com.ua

(044) 360 19 22
(067) 114 21 34

Залишити заявку Залишити заявку

Вибираємо начинку для весільного торта – тренди 2020

Весілля – особлива подія, де кожна дрібниця має значення. Вибірвесільного торту є ключовою складовою підготовки. Тут важливий не тільки дизайн, але і внутрішнє наповнення. Які ж варіанти начинки для весільного торта виявляться вдалими?

Начинка для торта-бісквіта

Вибрати бісквітні коржі – безпрограшний варіант. Це легкий торт, який гарантовано сподобається більшості запрошених. Для бісквітного торта ідеальними стануть:

  • Начинка-суфле або мус: прекрасно підійде варіант «Три шоколади», в складі якого присутні білий, молочний і чорний бельгійський шоколад. Такий варіант має неймовірно ніжний смак і не занадто солодкий. Бананова начинка з найніжнішого мусу буде вигідною варіацією для легкого і смачного ласощі.

Манго-маракуйя

  • Начинка з фруктами: часточки фруктів додадуть родзинки торту і здивують гостей. Наприклад, оригінальний шоколадний торт з вишневим фламбе і вершково-шоколадним кремом не тільки порадує присутніх, але і подарує неземне блаженство смаку. Не залишить байдужим і наповнювач полуниця в шампанському.

Клубника в шампанском

  • Йогуртові і сирні креми: сьогодні все більшої популярності набирає саме такий вид начинки, оскільки він не тільки незрівнянно смачний, але і легкий. Оригінальним варіантом може стати ніжний лавандовий торт, просочений компоті, з вершково-сирною прошарком. Можливі й інші поєднання, наприклад, шоколадний бісквіт з кремом на основі вершкового сиру в оригінальному виконанні торта «Червоний оксамит».

  • Карамельний крем. Це безпрограшний варіант в поєднанні з горіхами і мигдальним бісквітом. Додавши до торту сиропи Амаретто і Irish cream, ви отримаєте чудовий мигдально-карамельний ансамбль з легкими солодкими нотками.

Якщо весілля планується влітку, ідеально підійдуть торти з лавандовим наповнювачем і полуниця в шампанському, а також торти без випічки (йогуртові, сирні, карамельні і інші види).

Начинка для двухъярусного торта

Пишне весілля передбачає настільки ж пишне торжество, а значить, торт повинен відповідати випадку. Сучасні пари все частіше віддають перевагу двоярусним або більш об’ємним конструкціям. Пропонуємо кілька порад щодо вибору начинки для такого виду солодощів:

  • Поєднання смаків. 2-ярусні торти дозволяють використовувати різні начинки для кожного ярусу. Рекомендується, щоб смаки гармоніювали, і один з них не перебивав інший.
  • Розподіл фруктів. Якщо ви використовуєте по дві різні начинки для кожного з коржів, не варто вибирати дуже близькі за складом. Так, вибравши фруктову прошарок для одного, краще утриматися від використання інших фруктів при комбінації начинок. Якщо фрукти присутні в кожному з ярусів, то вони повинні поєднуватися.
  • Рідкі начинки. Багатоярусні торти – свого роду «архітектурне» мистецтво. Не варто використовувати рідкі начинки для нижніх і середніх ярусів, щоб «споруда» не втратило форму.

Для багатоярусних тортів часом використовують такий “лайфхак”, як різні начинки для кожного ярусу. Таким чином можна не мучити себе вибором – обрати кілька ідеальних начинок завжди легше, ніж одну.

Вибирайте досвідчених кондитерів і дегустуйте різні комбінації наповнень для отримання чудового результату. В нашій арт-кондитерської ви можете замовити попередню дегустацію, щоб бути впевненими в смаку торта.

[Total: 0   Average: 0/5]

Коментарі закриті.

НЕ МОЖЕТЕ ЗНАЙТИ ВІДПОВІДЬ НА СВОЄ ЗАПИТАННЯ?
ПРОСТО НАПИШІТЬ СВОЇ КОНТАКТИ І МИ НАДАМО ВАМ ПРОФЕСІЙНУ КОНСУЛЬТАЦІЮ

ФОРМА ЗАМОВЛЕННЯ

ЗАЛИШИТИ ЗАЯВКУ