info@cupcake.com.ua

(044) 360 19 22
(067) 114 21 34

Залишити заявку Залишити заявку

Торт «Піньята»: незвичайний десерт для будь-якого свята

Яскравий, барвистий, незвичайний торт – родзинка святкового столу, що подається в кінці вечора або на початку. Він повинен справити враження, запам’ятатися унікальним зовнішнім оформленням, приємним смаком. Розвиток кондитерської сфери призвів до появи безлічі видів незвичайних виробів. Серед них і «Піньята» – торт з сюрпризом всередині.

Торт "Пиньята" в подарочной упаковке

Купити торт “Пін’ята”

Що таке торт «Піньята»

Мексиканці називають піньятою іграшку, яка всередині наповнена солодощами, частуваннями для гостей. Торт «Піньята» готується за тим же принципом: всередину поміщаються драже, цукерки, мармеладки, іноді ягоди, свіжі фрукти. Часто під час замовлення подібних тортів клієнт просить покласти всередину цінний подарунок: годинник, гроші, сертифікати, іноді разом із солодощами.

Торт сердце на День всех влюбленных

Зовні «Піньята» виглядає як звичайний, смачний торт. Варто почати розрізати його, як зсередини почнуть висипатися цукерки або інша начинка, роблячи процес незабутнім і дуже красивим. Торт виготовляється не тільки для дитячих свят, часто клієнти оформлюють замовлення для начальника, колеги, родича.

Начинка внутри торта Пиньята

Особливою популярністю торт користується на вечірках, присвячених визначенню статі дитини. Всередину поміщається папірець з відповіддю на загадкове питання – хлопчик чи дівчинка, або ж відповіддю може стати колір крему, цукерок, начинки піньяти.

Торт Пиньята с начинкой внутри

Замовити торт з сюрпризом

Принцип приготування

Процес приготування практично нічим не відрізняється від складання звичайного торта. Необхідно спекти улюблені коржі, зробити смачний, ніжний крем, додати прикрас. Перевага в красі під час розрізування у високих тортів, оскільки чим вище виріб, тим більше начинки або драже можна помістити в нього. Низькі торти також виглядають красиво, але ефект від падіння солодощів буде не таким яскравим.

Як помістити начинку всередину:

  • необхідно в готових коржах зробити виїмку посередині за допомогою склянки, чашки, чарки;
  • отвір не потрібно робити в нижньому і верхньому коржі;
  • далі торт збирається, коржі змащуються приготованим кремом, уникаючи країв ближче до внутрішнього отвору.

У підсумку виходить виріб з заглибленням всередині, яке можна заповнити за бажанням будь-якими начинками. Верхній корж накриває внутрішнє наповнення, роблячи його непомітним. Далі оформлення: це може бути торт з макаронс, горіхами, пастилою, шоколадом, з фото на глазурі. Готовий торт з сюрпризом відправляється в холодильник настоюватися стільки, скільки необхідно згідно з вашим рецептом.

Торт необов’язково повинен бути круглим. У моді різні форми кондитерських виробів: геометричні, асиметричні, торт-серце. Останній став популярним не так давно, оскільки форма серця універсальна й підходить для:

  • дня народження;
  • свята закоханих;
  • родичів, членів сім’ї;
  • для святкування річниці.

Ззовні виріб покривається цукровою пастилою, шоколадом, дзеркальною глазур’ю. Особливого поширення отримала «Піньята» в велюрі, оскільки таке оформлення виглядає незвично, красиво, вишукано.

Торт "Пиньята" покрытый велюром

Такий торт готується нескладно, але для його приготування потрібні певні навички, багато часу, сил і головне – ідея. Якщо виріб потрібен терміново або ви не вмієте готувати, не впевнені у своїх силах, то краще замовити торт у професійних кондитерів.

[Total: 0   Average: 0/5]

Коментарі закриті.

НЕ МОЖЕТЕ ЗНАЙТИ ВІДПОВІДЬ НА СВОЄ ЗАПИТАННЯ?
ПРОСТО НАПИШІТЬ СВОЇ КОНТАКТИ І МИ НАДАМО ВАМ ПРОФЕСІЙНУ КОНСУЛЬТАЦІЮ

ФОРМА ЗАМОВЛЕННЯ

ЗАЛИШИТИ ЗАЯВКУ