info@cupcake.com.ua

(044) 360 19 22

(067) 114 21 34

Залишити заявку Залишити заявку

Мигдальне печиво: склад і корисні властивості

Мигдальне печиво відрізняється ніжністю і неперевершеним ароматом з легким відтінком мигдалю. Це випічка дивного смаку, яка також приносить величезну користь для організму. Якщо Ви вважаєте, що мигдальне печиво – це звичайне ласощі до чаю, то дуже помиляєтеся. За допомогою однієї печенюшки Ви наситите організм величезною кількістю мінеральних речовин, а також забезпечите здоров’ям всієї системи.

Мигдальне печиво на 100 грам продукту має калорійність 486 ккал. Печиво виготовляють зі шматочків мигдалевого горіха, який прославився своїми унікальними цілющими властивостями. Мигдаль – це цінне джерело величезної кількості вітамінів, в більшій кількості вітамінів групи В і Е. Тому регулярне споживання мигдалю або мигдального печива забезпечить здорову нервову систему, а також гарний зовнішній вигляд і здоров’я шкіри. В горісі міститься велика кількість антиоксидантів і ефірних масел, тому при його споживанні в організмі не затримуються шкідливі радикали.

Крім того мигдальне печиво містить в складі мінеральні речовини, так як їх джерело – мигдальний горіх і борошно. Крім того в такий здоби є мідь, цинк, бром, залізо, йод, кальцій, фосфор і магній.

Єдиним недоліком мигдалевого печива можуть бути шкідливі консерванти, що додаються недобросовісними виробниками. Тому купувати його слід тільки у перевірених кондитерських, таких як, наприклад, кондитерська майстерня “Cupcake studio” в Києві.

Коментарі закриті.

(044) 360 19 22  (067) 114 21 34

Підпишись на розсилку Cupcake Studio

НЕ МОЖЕТЕ ЗНАЙТИ ВІДПОВІДЬ НА СВОЄ ЗАПИТАННЯ?
ПРОСТО НАПИШІТЬ СВОЇ КОНТАКТИ І МИ НАДАМО ВАМ ПРОФЕСІЙНУ КОНСУЛЬТАЦІЮ

ФОРМА ЗАМОВЛЕННЯ

ЗАЛИШИТИ ЗАЯВКУ