info@cupcake.com.ua

(044) 360 19 22
(067) 114 21 34

Залишити заявку Залишити заявку

Капкейки і макарони з новими смаками

Капкейки і макарони – це нові види солодощів, які подаються до святкового столу. Ці незвичні для нас тістечка мають різне походження, тому, перш ніж знайомитися з їх смаками, слід визначитися яка між ними різниця.

Капкейки

Капкейки прийшли до нас з Америки і представляють собою тортики мініатюрної форми. На стіл тістечко подається в паперовій тарталетці. Ці смаколики швидко стали популярними, і кожен кондитер намагається перетворити їх на справжній витвір майстерності.

Готується випічка з бісквітного тіста з наповненням начинкою різних смаків. Традиційні тістечка не мають кремових прошарувань. Кондитери лише прикрашають поверхню начинками різноманітних смаків. Але з кожним днем асортимент капкейків розширюється, завдяки чому кондитери виготовляють справжні витвори мистецтва.

Для приготування тістечок слід використовувати тільки натуральні інгредієнти. Асортимент начинок доволі широкий. Наприклад:

  • ванільний капкейк;

Капкейк со вкусом ванили

  • шоколадний;
  • тістечко з карамеллю;

Капкейк со вкусом карамели

  • з фісташковим наповнювачем;
  • трюфельний;
  • пряна вишня;

Капкейк с вишней

  • тірамісу.

Перелік смаків зростає кожного дня. В нашій кондитерській асортимент обновився. З’явилася ягідна начинка для святкового капкейка, яка навіть в холодний зимовий день подарує вам смак літа.

Капкейки с ягодной начинкой

Крім того, ми приготували тістечка з незвичними смаками. Надзвичайною популярною стала начинка манго-маракуйя для капкейка. Зверху тістечка прикрашають відповідно до святкування, для якого робилось замовлення.

Капкейк с тропическим вкусом манго-маракуйя

Макарони

Макарони – це ніжні легкі, повітряні тістечка, приготовлені з білкового тіста. Люди, яким вдалося поласувати цими смаколиками, ніколи не забудуть текстури тіста і незвичайно приємного смаку.

Тістечка макарони походять із Франції та встигли припасти до смаку жителям інших країн. На сьогоднішній день тістечка стали різнокольоровими і мають широкий асортимент начинок. Зовні смаколики нагадують гамбургери, а за смаком вони схожі на меренги.

Для приготування тістечка макарон кондитери використовують виключно мигдальне борошно. Крім того, знадобиться приготувати яєчні білки, цукор-пісок і воду. Слід відзначити, що рецепти в кожного кондитера можуть не співпадати, оскільки кожний майстер намагається створити смаколики, які не будуть нагадувати за смаком тістечка його конкурента.

Для начинки частіше за все використовують:

  • ганаш із шоколаду та малини;

Макарон с шоколадом и малиной

  • курд із лимону;
  • солону карамель;

Макарон с соленой карамелью

  • мус із ягідного пюре;

Макароны с лесной ягодой

  • маскарпоне;
  • горіховий крем.

Макарон с орехом

З недавніх пір в нашій кондитерській стали готувати прошарування для тістечка макарон із крему зі смаком манго-маракуйя. Не дивлячись на те, що цей смак став новинкою, тістечка стали популярними серед наших клієнтів.

Макарон со вкусом манго-маракуйя

Головний принцип приготування смаколиків – це правильна послідовність змішування інгредієнтів. Це доволі складний процес, але результат повністю виправдовує сподівання. Крім того, впоратись з приготуванням тістечка макарон можуть справжні майстри своєї справи, які працюють в нашому закладі.

Замовляйте тістечка в нас, і ми доставимо до вашого порогу найсвіжішу випічку.

[Total: 0   Average: 0/5]

Коментарі закриті.

НЕ МОЖЕТЕ ЗНАЙТИ ВІДПОВІДЬ НА СВОЄ ЗАПИТАННЯ?
ПРОСТО НАПИШІТЬ СВОЇ КОНТАКТИ І МИ НАДАМО ВАМ ПРОФЕСІЙНУ КОНСУЛЬТАЦІЮ

ФОРМА ЗАМОВЛЕННЯ

ЗАЛИШИТИ ЗАЯВКУ