info@cupcake.com.ua

(044) 360 19 22
(067) 114 21 34

Залишити заявку Залишити заявку

Весільний торт відкритий №26 – 600 грн/кг

*Без урахування вартості декору

свадебный торт открытый
мінімальне замовлення ціна за 1 кг/шт.
1,5 кг 600 грн/кг

ЗАЛИШИТИ ЗАЯВКУ

Выберите удобный мессенджер или закажите звонок

или

Стиль рустик для весілля – це безпрограшний варіант. Його нескладно організувати, все виглядає натурально і органічно, а соковиті фотографії з урочистості будуть радувати пару багато і багато років.

Важливим елементом такого весілля залишається торт. Як його оформити, щоб дотриматися всіх вимог французького шебби? Вибирайте відкритий торт з ягодами, точно не прогадаєте. Багатоярусний десерт (оптимально на три рівні) по зовнішньому краю не має щільного кремового покриття. Геометрія такого десерту строго дотримана, але через тонкий шар покриття чітко видно пористі і м’які бісквітні шари. Цей навмисний хендмейд найкраще відповідає рустик, а свіжі ягоди підкреслять його легку “недбалу” елегантність.

Весільний торт може бути будь-якого смаку. Як правило, крем повинен бути білого або близького до нього відтінку. Для приготування використовують такі продукти, як крем-сир, шоколад, вершкове масло і маскарпоне, в залежності від вашого вибору. Не важко буде всередині розташувати ягідну начинку, вона буде помітна тільки в розрізі.

Додатково можна додати топпер з тематичної написом. На жаль, щоб прикрасити такий десерт, не підійдуть мастичні фігурки молодят. Вони складно вписуються в стиль маслинової загорода.

Торт з ягодами і квітами прикрашають полуницею, малиною, інжиром, лохиною, півоніями, трояндами, зеленню. Можна запропонувати свій варіант флористики для прикраси святкового десерту, який наші кондитери втілять в життя!

[Total: 0   Average: 0/5]

Коментарі закриті.

Смаки

Банановий

Банановий - масляний бісквіт з мусом з карамелізованого банана, і сирним кремом на основі згущеного молока.

Лавандовий

Лавандовий - просочений і ароматний лавандовий бісквіт, з прошарком насиченого ожинового компоте, начинкою з чорничного йогурту з вершково-сирним кремом.

Манго-маракуйя

Мигдалево-карамельний

Мигдалево-карамельний - масляний бісквіт з карамельний кремом з додаванням сиропу irish cream і amaretto, прошарок грильяжу з мигдальних пластівців.

Подвійний шоколад з вишневим фламбе

Безглютенові шоколадні бісквіти, шоколадний крем і прошарок з вишневого фламбе і шоколадної карамелі.

Полуниця в шампанському

Три шоколади

Три шоколаду - соковитий і ніжний бісквіт Брауні, мигдальні бісквіти і асорті мусів (чорного, молочного та білого бельгійського шоколаду).

Фісташковий з малиною

Фісташкові бісквіти з додаванням фісташки праліне і горіха фісташки, без додавання барвників. Вершковий сирний крем, прошарок з малинового конфі і шар обсмаженої фісташки у білому шоколаді.

Червоний оксамит з полуницею

Соковиті бісквіти класичного червоного оксамиту, вершково-сирний крем і полунично-кокосовий прошарок.

НЕ МОЖЕТЕ ЗНАЙТИ ВІДПОВІДЬ НА СВОЄ ЗАПИТАННЯ?
ПРОСТО НАПИШІТЬ СВОЇ КОНТАКТИ І МИ НАДАМО ВАМ ПРОФЕСІЙНУ КОНСУЛЬТАЦІЮ

ФОРМА ЗАМОВЛЕННЯ

ЗАЛИШИТИ ЗАЯВКУ